MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 TFSI PROLINE AUTOMAAT G-TRON | Xenon | RIJKLAARPRIJS incl. 6mnd BOVAG garant

524x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 431 x 179 x 143 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 197 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon adaptief (+koplampreiniging)
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Hard disk
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak voorbereiding
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Wis-/was installatie voor koplampen
Deze auto is zowel op benzine als op aardgas te rijden, dit is origineel vanaf fabriek door Audi geleverd. Aardgas is een zeer goedkope vorm van rijden. U kunt zelfs een aardgasaansluiting thuis laten aanleggen waardoor u nog minder tankkosten heeft. Rijdt u liever alleen op benzine dan is dit uiteraard ook gewoon mogelijk.
Deze Audi A3 is origineel NL geleverd, compleet onderhouden en alle boekjes zijn aanwezig. De auto is afkomstig van de eerste eigenaar en heeft geen ongeval historie. Er is nooit in gerookt en er zijn geen huisdieren mee vervoerd, vrij van nare geurtjes dus. Wilt u tijdens een proefrit de auto extern laten controleren dan is dit geen enkel probleem. Inruil is van harte welkom.
De geadverteerde prijs is ‘rijklaar’, dwz:
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie. Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service daarentegen standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend.
Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden indien van toepassing. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dit zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit.
Alle technologie in de Audi A3 Sportback is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A3 Sportback samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar!
Met vriendelijke groet,
TEAM
RVM AUTOMOTIVE BV