MarktPlaza

Audi A3 - 1.6 TDI 110PK AMBITION Sportstoelen

559x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Audi A3 vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Dit dealeronderhouden exemplaar is geleverd in 2016 en heeft 58303 kilometer op de teller staan. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrails, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en middenarmsteun voor.
Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Dynamic cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Met sportstuurwiel, boordcomputer, isofixaansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder is deze Audi helemaal compleet.
In de Audi A3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak? Wij rekenen GEEN afleveringskosten Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.
Technische info
Motor 1,6 l 81 kW TDI
Carrosserie: 4deurs
Transmissie 6 versnellingen
Kleur
(A1) S9 Scubablau Metallic
(A2) S9 Scubablau Metallic
(I1) FZ schwarzschwarz schwarzschwarz schwarz mondsilber
(PF) schwarzschwarz
(PM) Stoelbekleding van stof