MarktPlaza

Aqua bag Powerbag Fitnessbag 25KG

34x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De aquabag is een leuke uitbreiding voor iedere gym, thuis of professioneel. Een aquabag is een stevige PVC zak welke gevuld kan worden met water. Door te variëren met de hoeveelheid water kan de zak lichter of zwaarder gemaakt worden van 1 tot 25 kilo! 
De zak is opgeblazen 75cm lang en heeft een diameter van 20cm. Op de zak zitten vier stevige handgrepen om de zak tijdens de oefeningen te controleren. 

Wat de aquabag onderscheidt van een traditionele powerbag is dat het gewicht naar wens kan worden aangepast en dat het water vrij kan bewegen en daarmee het zwaartepunt van de zak naar alle kanten kan verschuiven. Door deze instabiliteit worden meer verschillende spieren gebruikt en worden de spieren ook intensiever aangespannen. 

Door de mogelijkheid om te variëren in gewicht en de verschillende mogelijkheden voor gebruik is de aquabag geschikt voor ieder niveau en om het hele lichaam te trainen. Duurzaam ontwerp wat lange tijd mee gaat ook bij intensief gebruik. 

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!