MarktPlaza

Antaris Connery 25 Tender

208x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Als u op zoek bent naar een sloep van rond de 7,50 meter, dan is de Antaris Connery 25 Tender een van de beste opties. Met zijn breedte van 2,80 en diepgang van 60 centimeter ligt deze Antaris enorm stabiel in het water. Dit model, gebouwd in 2010, is voorzien van talloze opties. Zo is hij voorzien van een bimini, chemisch toilet, koelkast en uitgebreid navigatiesysteem van Raymarine. Verder is hij uitgerust met een boegschroef wat het manoeuvreren met dit schip een stuk gemakkelijker maakt.
De huidige, en tevens eerste, eigenaar van de Antaris heeft slechts 294 uur met de boot gevaren. Daar ziet de boot ook naar uit. Keurig verzorgd en ieder jaar onderhouden bij ons BBS Watersport. De 80PK sterke Vetus dieselmotor is begrensd zodat voor deze boot geen vaarbewijs nodig is. Haalt u de begrenzing er vanaf, dan ontdekt u wat u een kracht de 80PK motor levert.
Vanwege de handige doorgang van het zwemplateau de boot in, is de Antaris uitermate geschikt voor de mensen die wat slechter te been zijn. Geen lastige instap waar u de boot in moet springen, maar gemakkelijk naar binnen wandelen.
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze Antaris Connery 25 Tender? Kom dan bij ons langs in onze showroom of neem contact op voor meer informatie.
De Antaris wordt in consignatie verkocht voor een klant van ons.
Specificaties van de boot:
Lengte: 7,60 meter
Breedte: 2,80 meter
Doorvaarhoogte: 1,12 meter
Vaardiepte: 0,60 meter
Gewicht: 2200 kilogram
Aantal personen: 8
Vermogen: 80 pk
Bij BBS Watersport kunt u onder andere terecht voor:Aankoop van uw nieuwe of gebruikte sloep, motorboot en rubberbootAankoop van uw buitenboordmotor, binnenboordmotor en boottrailerReparatie, onderhoud en adviesWatersportartikelen, ook onlineOverdekte en geïsoleerde winterstallingWinter- en zomerklaar maken van uw bootConsignatieverkoop van uw boot
Extra gegevens:
Merk: Antaris
Bouwjaar: 2010
Ligplaats: Zeewolde
Lengte: 7.6 meter
Breedte: 2.8 meter
Diepgang: 0.6 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Knikspant
Doorvaarthoogte: 1.22
Merk motor: Vetus
Bouwjaar motor: 2010
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 294
Vermogen: 80
Boegschroef: aanwezig
Besturing: Stuurwiel
Toilet(ten): 1
Buiskap: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig