MarktPlaza

Zuider IJdijk 112

362x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te koop gekomen een woonschip aan de te renoveren Zuider IJdijk. De huidige locatie gaat i.v.m. dijkverzwaring, gerenoveerd worden waardoor er straks nieuwe steigers, afmeervoorzieningen en eigen terras met berging komen. Ten tijde van de renovatie komen de schepen tijdelijk ergens anders te liggen (Kaap Kot IJburg).
Dit woonschip ligt aan de Zuider IJdijk op eenn unieke locatie in de "Baaibuurt". Deze buurt is gelegen tussen Amsterdam Oost en Zeeburgereiland. Zeeburgereiland is op dit moment volop in ontwikkeling en zal voorzien worden van alle benodigde winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Maar ook van restaurantjes en gezellige cafés. De Piet Heintunnel en de Amsterdamsebrug brengen je vanaf het Zeeburgereiland naar het centrum en de Schellingwouderbrug is de verbinding naar Noord. In de directe omgeving vindt u tal van winkels, horecagelegenheden, recreatievoorzieningen en scholen. De binnenstad is goed bereikbaar via tram 26 en de ring A10, A1, A2 en de A9 richting Schiphol bevinden zich in de nabije omgeving.
Het schip is in de basis zeer degelijk maar kan hier en daar wel wat modernisatie gebruiken zonder dat de originele, scheepse staat verloren hoeft te gaan.
Het onderwaterschip is voor het laatst gekeurd voor de verzekering in 2006; het schip is echter in 2011 nog op de werf geweest voor onderhoud. Uiteraard is het keuren van het onderwaterschip toegestaan. Het schip wordt als niet varend verkocht; motor niet werkend nog aanwezig.
Op zowel huidige als tijdelijke locatie een mooi wijds uitzicht met alle stadse voorzieningen onder handbereik.
Mogen wij u binnenkort rondleiden?
Indeling:
Woonkamer/keuken: ± 3,75 x 8 m. met stahoogte ± 2,15 m. en inbouwkeuken; badkamer: ± 2 x 2,50 m.; gang: ± 2,80 x 1,20 m. met ruime kasten; stuurhut/entree: ± 2,60 x 2,60 m. met teakhout; roef met originele betimmering en vast bed: ± 5 x 5,50 m.; slaapkamer voorschip: ± 5,25 x 3,60 m.; machinekamer: ± 1,80 x 4,50 m.
Bijzonderheden:
Naam: PACIFIC
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 27 x 4,62 meter.
Liggeld: ± € 822,87 per jaar.
Nutsvoorzieningen: elektra, water en telefoon.
Bouwer: Gebroeders Van der Laan te Woubrugge.
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Zuider IJdijk 112
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt