Nigtevechtseweg 182 Ws

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 101x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Uitgelezen kans om prachtig landelijk te wonen midden in de Randstad!
In het mooie plaatsje Vreeland aan de rivier de Vecht bieden wij het huidige woonschip KRAMMER aan met eigen grond. De steden Amsterdam, Hilversum en Utrecht liggen op ± 15 tot 30 minuten rijden afstand.
Vreeland, gemeente Stichtse Vecht aan de rand van het Gooi, een pittoresk dorp met een gezellige dorpskern waar ieder zich snel thuis voelt. Dit komt onder ander door de tal van festiviteiten die door de betrokken dorpsbewoners worden georganiseerd. Ook heeft Vreeland diverse voorzieningen zoals een buurtsuper, basisschool, buitenschoolse opvang, sportclubs en gezellige horecagelegenheden. Daarnaast voldoende gelegenheid tot waterrecreatie en unieke fiets- en wandelroutes door het dorp en de omgeving. Als het 's winters koud genoeg is, wordt er op de omringende plassen en op de Vecht geschaatst. Hollandser en romantischer kunnen wij het niet bedenken!
Het verzorgde woonschip met unieke details is in 1900 gebouwd te Martenshoek. De woonkamer met deels verlaagde vloer staat in open verbinding met de keuken. De rondom raampartijen geven veel lichtinval. Het woonschip is voorzien van een combi-cv ketel voor zowel de muurverwarming in de rechte wanden in de woonkamer als radiatoren in alle vertrekken en dit in combinatie met een houtkachel zal u het zeker op de wat koudere dagen warm hebben. De keuken is strak uitgevoerd en voorzien van alle gemakken. Het vrijstaande SMEG fornuis in combinatie met een roestvrijstalen werkblad valt direct op. Naast een authentieke stuurhut is de vloer in het leefgedeelte ook authentiek te noemen. De houten vloer is een oude laadvloer van vroeger.
In de roef bevindt zich de 'master' bedroom. De voorpiek, welke via buitenom te bereiken is, wordt nu gebruikt als opslagruimte maar is gemakkelijk om te toveren naar een slaapkamer: alle leidingen en elektra zijn inmiddels aangelegd. Tevens noemen we nog graag de efficiënt en keurig ingerichte badkamer en onder de stuurhut is nog een kleine werkplaats te vinden.
De huidige locatie biedt ook de mogelijkheden om het schip te vervangen voor een dubbellaagse watervilla (betonnen casco) volgens de richtlijnen van de ter plaatse betrokken instanties.
Of het nu lekker in de tuin luieren is of er op uit met de fiets, een sloep of te voet: een bijzondere plek in combinatie met een kavel eigen grond! Hebben we uw interesse gewekt, we plannen graag een bezichtiging in.
Indeling:
Woonkamer incl. open keuken met gedeelte verlaagde vloer: ± 14.10 x 4.72 m.; hal (in open verbinding met de woonkamer/keuken) met trap naar boven (roef): ± 2.70 x 3.56 m.; badkamer met aansluiting wasmachine, toilet, douche, wastafel, radiator en mechanische afzuiging: ± 2.60 x 2.00 m.; deel technische ruimte (achter schot in hal), met opstelling cv ketel, rioolpomp en groepenkast: ± 1.40 x 0.93 m; slaapvertrek (roef): ± 4.14 x 3.23 m.; stuurhut: ± 2.43 x 1.90 m. Voorpiek via buitenom te bereiken: ± 4 m2. Onder stuurhut werkplaats (toegang middels luik in stuurhut): ± 2.40 x 1.90 m.
Bijzonderheden:
Naam: KRAMMER
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 27.05 x 5.05 meter
Liggeld: € 1417,59 (2019): € 1795,80 (prognose AGV)
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv en riool. Gas middels gastank.
Bouwer: Gebouwd te Martenshoek
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Nigtevechtseweg 182 Ws
Ligplaats: Vreeland
Conditie: Gebruikt

Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.