Keizersgracht 46

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 83x bekeken
  • Datum geplaatst 10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Met trots bieden wij u dit prachtige woonschip "EMPEROR" aan. Eentje die zijn naam eer aan doet aan de vorstelijke Keizersgracht in Amsterdam. Omringd door monumentale grachtenpanden een heerlijk woonschip in hartje Amsterdam tussen Jordaan, Noordermarkt en de Brouwersgracht.
De "EMPEROR" gebouwd in 1928 heeft een fantastische upgrade in 2017 ondergaan en is in uitstekende staat. Strak en hoogwaardig, stoer en smaakvol zijn kreten die wij van toepassing vinden.
Na binnenkomst in de stuurhut, al badend in het licht, gaat u direct middels een trap naar beneden waarbij u kan kiezen om eerst heerlijk te vertoeven in het achterschip. Hier is de eetkamer gesitueerd: de combinatie van een heerlijke rondzit met tafel en stoelen biedt voldoende ruimte om zeker gezellig te 'tafelen'.
Aan de andere zijde van de entree bevindt zich de keuken die in open verbinding met de woonkamer staat. De keuken voorzien van alle gemakken, is uniek te noemen met de keukenfrontjes van staalplaat en dat in combinatie met een strak composiet werkblad. In de woonkamer, keuken en de gang ligt een prachtige houten eiken vloer. In de gang bevindt zich de opstelling voor de wasmachine en droger. De badkamer met ligbad en zijn 'scheeps' teakhoutenvloer is strak en hoogwaardig uitgevoerd. Een tweetal in grootte variërende slaapkamers waarbij de 'master'bed-room met vaste kast zich in het voorschip bevindt.
Uiteraard noemen we nog even dat er buiten op het dek nog een heerlijk terras is.
In 2017 is het schip nog op de helling geweest waarbij het onderwaterschip volledig is nagelopen. De herkeuring dient plaats te vinden voor medio 2023. Uiteraard is keuring van het onderwaterschip toegestaan.
Al met al een prachtig schip met waanzinnige details op een top locatie!. Ben u net zo enthousiast als wij, dan maken we graag een afspraak voor bezichtiging.
Indeling:
Stuurhut (entree): ± 2.70 x 2.50 m. ; roef: ± 4.75 x 3.32 m.: achterschip prachtige rondzit en tafel (eetkamer); woonkamer incl. open keuken: ± 6.30 x 3.40 m. ; badkamer: ± 2 x 2.60 m. met ligbad, douche, toilet, wastafel; slaapkamer: ± 2.20 x 2.60 m.; slaapkamer: ± 4.20 x 3.50 m. incl. vaste kast.; gang: ± 5 x 1 m. met ruimte kast voor opstelling wasmachine, droger en werkblad.
Bijzonderheden:
Naam: EMPEROR
Casco: Staal
Opbouw: Staal/hout
Afmetingen: ± 25.19 x 4.22 meter
Liggeld: ± € 1169,32 (2020)
Nutsvoorzieningen: Water, elektra, riool, kabel-tv, telefoon en gas
Bouwer: Gebouwd te Sneek
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Keizersgracht 46
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt

Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.