MarktPlaza

Zijkanaal C 7 A

173x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Weids uitzicht, rust, privacy, natuurgebieden, plezierboot aan huis in eigen insteekhaven en parkeren voor de deur..dit alles treft u op deze geweldige locatie op slechts een half uurtje rijden van Amsterdam en een kwartiertje van Haarlem. Een unieke combinatie van rust en het stadse leven dus!
Het Spaarne en Mooie Nel nodigen uit tot genoeglijke vaartochten maar op uw terras aan het water met eindeloos uitzicht is het ook goed toeven!
De woonark die wij op deze geweldige plek mogen aanbieden is verzorgd, goed onderhouden en biedt een aangenaam aantal vierkante meters leefruimte!
Het oorspronkelijke bouwjaar is 1964 en eind 2017 is het stalen casco in een betonnen bak geplaatst waar vanaf de bouw (2017) nog 20 jaar garantie op rust!
In 2019 is de woonark deels gerenoveerd/verbouwd waarbij o.a. veel schilderwerk is verricht, de wc geheel en de badkamer gedeeltelijk zijn vernieuwd en een vlonder aan de waterkant is geplaatst.
De ruime berging in de woonark heeft een eigen ingang en op de wal zijn diverse gelegenheden voor het zomerse buitenleven.
Wij zien hier een prachtig plaatje voor de natuur- en water liefhebber én voor de stadsmens die het waterwonen wil ervaren met de stadse voorzieningen binnen handbereik.
U herkent zich hierin en wil het snel zelf zien? Bel ons voor een afspraak!
Indeling:
Woonkamer: ± 6,50 x 3,85 m.; keuken: ± 2,65 x 2,30 m.; badkamer: ± 2,15 x 2,30 m.; toilet: ± 1,20 x 0,85 m.; hal/entree: ± 8,15 x 1 m.; slaapkamer: ± 2,90 x 3 m.; slaapkamer: ± 3 x 3,85 m. met deur naar berging: ± 3,85 x 1,45 m.
Bijzonderheden:
Naam: DE LEEUWERIK
Casco: Beton
Opbouw: Red Cedar
Afmetingen: ± 19,50 x 4 meter
Liggeld: ± € 1.554,54 per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv en riool. Gas middels gastank.
Bouwer: De Blauwe Wimpel te Diemen (casco) en Hoogezandster woonarkbouw (opbouw).
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Zijkanaal C 7 A
Ligplaats: Spaarndam
Conditie: Gebruikt