MarktPlaza

Zeil/motorjachten In Bemiddeling Gevraagd

47x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wij zijn de enige jachtmakelaardij die walkthroughs, drones, 360° fotos en videobeelden inzetten om uw schip maximaal te adverteren en dat werkt!
Fijn dat u onze website bezoekt. Pim van Putten en Connect Yachtbrokers heten u van harte welkom.
U zoekt een jachtmakelaar die uw belangen op een integere manier behartigt. Goed met u communiceert en het gevoel dat meespeelt bij koop en verkoop van een plezierjacht actief respecteert. Echte service voor een verrassend lage courtage. Waar heb je dat nog?
Wilt u uw jacht verkopen, dan helpen wij u graag uw jacht optimaal te presenteren. Het moet een nette indruk maken op foto en film, die wij voor uw verkoopadvertentie maken. Hierbij zetten wij onze drone in, zodat uw boot ook varend vanuit de lucht van alle kanten te zien is. Deze beelden vallen enorm op tussen al het overige aanbod. Hiernaast maken wij een walkthrough video waar wij de unieke punten opnoemen en maken wij 360graden fotos. Hierdoor vallen onze advertenties uitstekend op en weet een potentiele koper exact wat er verwacht kan worden bij een bezichtiging.
Of u nu koopt of verkoopt, wij nemen uw zorgen weg en delen marktinformatie met u, waardoor wij op een eerlijke en open manier realistische verwachtingen bij u scheppen.
Neemt u gerust een kijkje op onze Google Reviews en laat anderen u inspireren contact met ons op te nemen.
U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Enkhuizen of bij u aan boord.
Extra gegevens:
Merk: Zeil/motorjachten
Bouwjaar: 2000
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 1 meter
Breedte: 1 meter
Diepgang: 1 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester