MarktPlaza

Beneteau Oceanis 48

130x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Beneteau Oceanis 48 biedt een oase van ruimte, natuurlijk licht en comfort. Dankzij 1.80m diepgang beschikt zij over een ruim vaargebied
De Beneteau Oceanis 48 is een ergonomisch doordacht zeiljacht en was een hit bij de lancering bij Beneteau.
Dankzij het flinke achterschip is de kuip zeer riant, achter de wegneembare buiskap is het dan ook zeer aangenaam verblijven. Vanaf het stuurwiel zijn de genualieren goed te bereiken, ook zijn alle instrumenten zoals de B&G MF kaartplotter, B&G diepte/snelheid/wind als de radio te bedienen. Dankzij de zelfkerende fok is laveren zeer eenvoudig met een schip van dit formaat.
Het zwemplatform is met een druk op de knop eenvoudig uit te klappen waardoor er een royaal zwemplatform ontstaat of ideaal als opstap als u achteruit afgemeerd ligt in de marina.
De salon is ruimtelijk en bied diverse zitplaatsen, aan stuurboord is een natte cel en de U-vormige zit met een korte zitbank en een l-vormige bank aan de andere zijde. Hier bevind zich ook de navigatiehoek met de B&G VHF, Fusion radio en schakelpaneel.
Direct naast de kajuitingang is aan bakboord het kombuis welke beschikt over een fors werkblad voorzien van een dubbele RVS spoelbak, 3-pits gasfornuis met oven en combimagnetron. Naast de bovenlader koelkast is er tevens een forse koelkast ingebouwd.
In de boeg bevind zich de eigenaarscabin met royaal frans bed en doorzichtige douchecabin, hiernaast is een modern en handige "make-up" tafel. Ook is hier een eigen toiletruimte met elektrisch toilet.
De achtercabines beschikken over 2-persoonsbedden en diverse kastruimte.
Bent u op zoek naar een nét ingevaren zeiljacht welke dankzij de geringe diepgang van 1.80m over een groot vaargebied beschikt, dan is deze Beneteau Oceanis 48 zeker een bezichtiging waard!
Extra gegevens:
Merk: Beneteau
Bouwjaar: 2016
Ligplaats: Ijmuiden
Lengte: 14.6 meter
Breedte: 4.74 meter
Diepgang: 1.8 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 6
Aantal hutten: 3
Doorvaarthoogte: 21.69
Merk motor: Yanmar
Type motor: 4JH80CR
Bouwjaar motor: 2016
Brandstof: Diesel
Vermogen: 80
Aandrijving: Saildrive
Tank: 200 l
Boegschroef: aanwezig
Maximum snelheid: 10
Besturing: Stuurwiel
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
GPS: aanwezig
Windinstrument: aanwezig
Radar: aanwezig
Acculader: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig