Zangles bij STUDIO LC in Maastricht!

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 53x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

Altijd al alles uit je stem en presentatie willen halen?….. Vocalcoaching by StudioLC !

Laat je coachen, trainen en begeleiden door Producer/Composer/Vocalist Rob Lecardinale (Gordon, Toppers (NSF 2009), Rebecca (Popstars), Raffaele, Aïsa, Nino Debois, e.v.a.

Gebaseerd op de leer van de Amerikaanse Vocal-goeroe Brett Manning, boekt u reeds binnen 2 maanden een duidelijk merkbare vooruitgang in uw stemtimbre, ademhaling, uitspraak en articulatie! Dit wordt kracht bijgezet middels de èènmaandelijkse zangopname die u bij Studio LC zult genieten. Zo kunt u zichzelf overtuigen van uw vooruitgang! De combinatie producer / vocalcoach maakt van Rob Lecardinale dé perfecte coach voor al uw aspiraties richting commercieel succes! Op het kleinste detail wordt gehamerd, net zolang totdat het uw tweede natuur geworden is. U zult langer en vaker kunnen optreden, meer zelfvertrouwen krijgen en dit alles spelenderwijs én onder begeleiding van ùw favoriete muziek! Dus niet een half uur lang saaie toonladders en intervallen zingen, maar gericht werken naar dat ene nummer toe, dat je maar niet naar tevredenheid gezongen krijgt! Op het moment dat u die horde gehaald heeft, volgt de volgende! Telkens weer een treetje omhoog! Als "up to date" producer is Rob Lecardinale bekend met alle gebruikte zangstijlen die de alom bekende artiesten van tegenwoordig hanteren. Vergeet niet, dat veel van deze artiesten "selfmade" zijn en zodoende vaak onconventionele technieken hanteren. Een goed producer moet zich hierin verdiepen, daar anders zijn eigen producties gedateerd zullen klinken. Ervaar het zelf en laat je verrassen! Velen zijn je reeds voorgegaan. Veel deelnemers van de bekende talent-shows op TV zijn door hem gecoached en getraind en doen dat nog steeds!


Audition & Presentation Training

Ook voornemens aan èèn van deze shows mee te doen? Of aan een regionale talentenjacht… of een ander belangrijk optreden? Bij ons hoef je geen pakketten of meer-uren contracten af te sluiten, dus wat let je om je door een pro te laten voorbereiden! Ga goed beslagen de strijd in, zodat je je achteraf niet hoeft af te vragen of je er wel alles uitgehaald hebt! We hebben zelfs een speciaal auditie-trainings programma! Dit is een combinatie van een half uur zangcoaching, met daaropvolgend een half uur presentatie training! Uiteraard met het lied dat je zelf gekozen hebt! Alle facetten die een goede auditie "goed" maken, komen aan bod! Je wordt als het ware "klaar gestoomd" voor het grote moment! Je krijgt maar èèn kans om een eerste indruk te maken, dus grijp die!!


VocalTalent…..

Sudio LC produceert voor veel maatschappijen en artiesten en is voor demotoepassingen altijd op zoek naar nieuw talent! Misschien ben jij wel de nieuwe zanger of zangeres op z'n komende productie, wie weet? Het spreekt uiteraard voor zich dat deelnemers van onze vocal-classes een streepje voor hebben in deze, maar ook voor diegenen die deze niet volgen, is het mogelijk om zichzelf te presenteren! Op onze site kun je lezen hoe! Wij zijn altijd op zoek naar vocaltalent!


Duur ?? ……. dat valt reuze mee !

Zoals gezegd……… geen totaal-pakketten of meer-uren verbintenissen bij ons. Een vocal-class duurt 30 minuten en deze kun je gewoon los boeken ! Heel simpel dus! Uiteraard wordt een les goedkoper als je op voorhand meerdere afneemt, maar nogmaals, dat is geen verplichting bij ons! Bij deelnemers ouder dan 21 jaar, kost een half uur les €25,- exclusief btw. Voor deelnemers jonger dan 21 jaar zijn we hiervoor vrijgesteld. Deze betalen dus gewoon de benodigde €25,- zonder btw. Op onze site www.studiolc.nl kunt u onze tarieven met de verschillende mogelijkheden als PDF downloaden en zodoende zelf bekijken hoeveel u bespaart bij het afnemen van meerdere uren. U kunt ons natuurlijk ook mailen of bellen. Wij staan voor al uw vragen altijd tot uw beschikking! Iedere kandidaat krijgt een gratis intake gesprek van 15 min inclusief stemtest. Dus..... wat let je.... maak nu een afspraak via mail of bel 043-3674627.

Tot gauw!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.