Opleiding Producer bij Studio LC Maastricht!

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 75x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

Produce like a Pro !

"One on One" producerslessen/workshops op Apple's Logic Pro X. Niet klassikaal maar individueel wordt gekeken naar wat jij wilt, waar je staat en wat je doel is! De lessen worden gegeven door producer Rob Lecardinale (o.a Toppers, Gordon, Jeronimo, Sisters Only,Rebecca (Popstars), Black Hole, Soulisimo, Aïssa, Nino Debois, e.v.a.) Leer de ins- en outs van het produceren van een pro en bespaar jezelf de tijd van het "uitvinden en ontdekken"! Check onze website voor de vele mogelijkheden. Alle facetten die het producersvak omvatten worden behandeld en worden in blokken van 2 uren gegeven. Wij bieden de mogelijkheid doormiddel van "strippenkaarten" de uurprijs te drukken naar gelang het aantal op de kaart. De tarieven zijn via onze website te zien of te downloaden.

Niet zelf produceren maar door ons laten doen?

Een goed nummer voor jezelf laten schrijven, opnemen en masteren? ....of een door jezelf geschreven nummer laten produceren? ... of heb je "custom made" lyrics nodig? .... misschien heb je reeds zelf iets naar volle tevredenheid opgenomen en wil je het enkel goed gemixed en/of gemasterd hebben? Voor dit alles kunt je bij ons terecht. Ook voor orkestbanden, commercials en leaders! Studio LC staat garant voor originaliteit, creativiteit en kwaliteit!

Check onze website www.studiolc.nl of mail ons. Bellen kan natuurlijk ook op 0433674627. Wij bieden iedereen een gratis intakegesprek van 15 minuten aan om eventuele zaken toe te lichten. Hopelijk tot gauw!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.