MarktPlaza

Cursus Produceren met CUBASE 10 bij Studio LC Maastricht!

425x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Produce like a Pro !

"One on One" producerslessen op Steinberg Cubase Pro10…. dus niet klassikaal maar individueel wordt gekeken naar wat jij wilt, waar je staat en wat je doel is! De lessen worden gegeven door producer Rob Lecardinale (o.a Toppers, Gordon, Jeronimo, Sisters Only, Rebecca (Popstars), Black Hole, Soulisimo, Aïssa, Nino Debois, e.v.a.) Leer de ins- en outs van het produceren van een pro en bespaar jezelf de tijd van het "uitvinden en ontdekken"! Maak je tracks "radio-ready" zodat ze kunnen concureren met gelijkwaardige producties.

Alle facetten die het producersvak omvatten worden behandeld en worden in blokken van 2 uren gegeven. Wij bieden de mogelijkheid doormiddel van "strippenkaarten" de uurprijs te drukken naar gelang het aantal op de kaart. De tarieven zijn via onze website te zien of te downloaden.

Check onze website www.studiolc.nl of mail ons via mail. Bellen kan natuurlijk ook op 0433674627. Wij bieden iedereen een gratis intakegesprek van 15 minuten aan om eventuele zaken toe te lichten.

Hopelijk tot gauw!