MarktPlaza

Wraak van de waanzin - John Saul

110x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ze woonde in een vervallen huis op een afgelegen eiland. Ze was kil, liefdeloos en angstaanjagend. Haar gezicht leek van steen, hard en uitdrukkingsloos. Alleen haar ogen leefden: twee vurige poelen van haat. Ze was de moeder van Kevin en Marguerite en... ze deed een afgrijselijke belofte.
Nu is ze dood, maar haar woorden 'Een Devereaux gaat nooit meer weg' galmen nog na in het verwaarloosde huis.
Kevin Devereaux had de traumatische ervaringen uit zijn jeugd diep weggestopt en geprobeerd om de angstaanjagend kille blik van zijn liefdeloze moeder te vergeten. Hij had gezworen nooit meer een voet in het onheilspellende landhuis te zetten, maar de dood van de oude vrouw laat hem geen keus.
Samen met zijn gezin reist hij naar het eiland van zijn jeugd. Zijn zuster Marguerite, eens een sierlijk levenslustig meisje, blijkt te zijn veranderd in een gebroken vrouw. Kevin wordt geplaagd door wroeging en medelijden.
Totdat hij merkt dat Marguerite's lieve, zorgzame karakter steeds vaker wordt overschaduwd door onverklaarbare uitbarstingen van genadeloze vernietigingszin. Te laat beseft hij de immense betekenis van deze gedaanteverandering en voelt hij dat het net zich om zijn jonge gezin sluit.
Areopagus, paperback in goede staat.
Verzendkosten voor de koper euro 3.45 - België euro 9.00