MarktPlaza

! ! ! ! ! HOBBYSHOPPIE ! ! ! !

Voorwaarden

Na ontvangst van je bestelling stuur ik je een bevestiging van ontvangst. Met daarin het totaalbedrag inclusief de verzendkosten en mijn gegevens. Ik bereken alleen de verzendkosten volgens Post.nl tarief, dus geen extra kosten voor verwerking of verpakking. 


Mocht je binnen 24 uur geen reactie hebben ontvangen mail dan even je GSM-nummer dan kan ik je bestelgegevens SMSen BETALINGEN BINNEN 14 DAGEN!!! 


 Voor buitenlandse betalingen: IBAN NL70INGB0008186530 BIC INGBNL2A Na die 14 dagen stuur ik je een mail, als je dan niet reageert dan zal ik je bestelling annuleren. 


 RETOURZENDING: Mocht een artikel niet in orde zijn, laat dit dan direct weten. Dan kunnen we tot een oplossing komen. Alleen gesloten ongebruikte verpakkingen kunnen retour gestuurd worden.


Zoek raken van bestellingen:
Hobbyshoppie is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van bestellingen en geleden schade hierdoor kan niet verhaald worden op Hobbyshoppie.

Indien je zekerheid wilt over het aankomen van de bestelling kunt je er voor kiezen de bestelling  het met track & trace of aangetekend te laten versturen. De kosten voor het versturen van aangetekend of met tracking nummer  zijn voor rekening van de klant.


 Heb je nog vragen dan kan je me altijd mailen. karin@hobbyshoppie.nl