MarktPlaza

! ! ! ! ! HOBBYSHOPPIE ! ! ! !

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten zijn voor de koper. Ik hanteer de verzendkosten volgens POSTNL-tarief, uiteraard combineer ik de verzendkosten. Na ontvangst van je bestelling stuur ik je een bevestiging van ontvangst, met daarin het totaalbedrag inclusief de verzendkosten en mijn gegevens. 
 
Mocht je binnen 24 uur geen reactie hebben ontvangen mail dan even je GSM-nummer dan kan ik je bestelgegevens SMSen Ik bereken alleen de verzendkosten volgens POSTNL tarief, dus geen extra kosten voor verwerking of verpakking!! Indien gewenst, kunnen enveloppen en pakketjes aangetekend verstuurd worden.
 
 POSTNL tarieven 2023
 - NEDERLAND 
- Brievenbus post 
0-20 g. € 1.09
20-50 g. € 2.18
50-350 g. € 3.70

tot 2 kg € 4.95 (inclusief track & trace)
 
- Pakket ( tot 10 kg) € 7,95 (inclusief track & trace) 
 
 
 
 
 Zoek raken van bestellingen: Hobbyshoppie is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van bestellingen en geleden schade hierdoor kan niet verhaald worden op Hobbyshoppie. Indien je zekerheid wilt over het aankomen van de bestelling kunt je er voor kiezen de bestelling met track & trace of aangetekend te laten versturen. De kosten voor het versturen van aangetekend of met tracking nummer  zijn voor rekening van de klant.