Helene Livingstyle

Webwinkel voor woondecoratie meubelen voor binnen en buiten, en wij hebben een kleine collectie sieraden

Wonen in style
 
Helene Livingstyle is the place to be, voor iedereen die op zoek is naar prachtige decoratie en fantastische meubelen. Bent u al de hele tijd op zoek naar net dat ene speciale item dat u een wow-effect geeft? Kon u dat item nog nergens anders vinden? Dan is de kans erg groot dat u dat bijzondere item bij ons wel vindt. In onze webshop vol unieke woonaccessoires vindt u vast en zeker iets dat bij uw stijl past. Onze website biedt een erg ruim assortiment aan binnen de categorieën meubelen, decoratie, badkamer en brocante. We kunnen u zowel voorzien van prachtige accessoires om uw woondecoratie op punt te stellen, als van decoratieve items voor in de tuin.

Wij proberen steeds een gediversifieerd aanbod aan te bieden. Dat wil zeggen, dat we telkens opnieuw proberen om een goede mix te vinden tussen klassieke en modernere items. We bieden producten aan die perfect passen in een landelijke leefruimte, maar evengoed hebben we producten in de aanbieding die passen bij een industriële of een hypermoderne woonstijl. Of het nu gaat om een sobere, minimalistische houten bank, of het gaat om een decoratieve metalen kast voor in de hal, bij Helene Livingstyle vindt u het allemaal.

Aangezien wij volledig onafhankelijk zijn voor het samenstellen van onze collecties, kunnen we altijd onze eigen hand leggen aan onze artikelen. Daardoor zijn we ook in de mogelijkheid om ons productaanbod regelmatig te herzien en eventueel uit te breiden. We zouden nooit artikelen aanbieden in onze webshop, die we zelf niet zouden gebruiken. Elk product is zorgvuldig geselecteerd, zodat u als klant tevreden kunt zijn. Er komen maandelijks zoveel nieuwe producten op de markt, dat een regelmatig bezoek aan onze webshop zeker aan te raden is.

Advertenties van Helene Livingstyle

16  advertenties