XL Grote wildrek keukenrek

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 29x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Wildrek/ keukenrek 130x60cm.

Ben je op zoek naar een stoer en industrieel wildrek/ keukenrek om jouw woning wat extra stijl te geven? Dit brocante wildrek/ keukenrek biedt heel wat opportuniteiten. Omdat je zoveel mogelijk vrijheid zou hebben bij het gebruik van dit industriële smeedijzeren rek, zijn er niet alleen geklonken haken, maar ook losse haken aan bevestigd.

De roestige bruine kleur van het metaal zorgt voor een erg authentiek gevoel. Zo’n brocante wildrek/pannenrek brengt meteen een heel andere sfeer in je huis. Je kunt er echt nog alle kanten mee uit, want de kettingen van 48 centimeter lang kun je bovenaan uit elkaar halen. Je kunt ze onafhankelijk van elkaar aan het plafond bevestigen om meer stabiliteit te creëren. Aangezien het rek van goede kwaliteit is, weegt het maar liefst 10 kilogram. Om het rek nog mooier te maken, zou je er ook lampen in kunnen verwerken. Op die manier kan je een authentieke luster met pannenrek ontwerpen boven jouw kookeiland. TIP: kijk ook eens op Pinterest voor nog meer inspiratie.

 

Aangezien het rek een grootte heeft van 60 centimeter op 130 centimeter, is het geschikt voor in een grotere ruimte. Zoals daarnet gezegd gebruiken veel mensen dit gietijzeren wildrek als keukenrek, maar ook wordt het heel vaak onder een veranda geplaatst, of in een oude schuur die de Franse boerderijsfeer weer naar boven brengt.

Wildrek/ keukenrek 130x60cm

kg 10

 

Verzendkosten €15,00


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.