MarktPlaza

Weinsberg CaraTwo 450FU

9526x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Weinsberg
Model: CaraTwo 450FU
Lengte: 6.61 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 1350 kg
Indeling:
Vastbed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Weinsberg CaraTwo Edition Hot 450 FU of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woor
Deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Weinsberg is van modeljaar 2020. In deze caravan beschikt u over 4 slaapplaatsen. Ook als u een kleinere auto heeft kunt u deze caravan trekken. In de meeste gevallen is een rijbewijs B voldoende.
De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (107 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.
Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.
Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.
Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door de stabilisatorkoppeling.
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Weinsberg CaraTwo Edition Hot 450 FU of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.