MarktPlaza

Carado T132

12957x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Carado
Model: T132
Bouwjaar: 2015
Lengte: 6.2 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Maximum gewicht: 3495 kg
Motor: Fiat
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Handgeschakeld
Kilometerstand: 59022
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Past deze Carado T 132 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Deze praktische Carado T 132 is gebouwd in het jaar 2015. De camper heeft een lengte van 6 meter 20, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen.
De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.
Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast (113 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud.
De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.
De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.
Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.
Past deze Carado T 132 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.