Weinsberg CaraOne 390QD HOT

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 9760x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Weinsberg
Model: CaraOne 390QD HOT
Bouwjaar: 2019
Lengte: 5.91 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 1350 kg
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Achter toilet: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Past deze Weinsberg CaraOne Edition HOT 390 QD helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Deze Weinsberg CaraOne Edition HOT 390 QD van bouwjaar 2019, heeft een handige inrichting waardoor u kunt beschikken over slaapgelegenheid voor 4 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Weinsberg caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Deze lichtgewicht caravan kunt u met bijna alle autos trekken. In de meeste gevallen is alleen een rijbewijs B nodig. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.
De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. De caravan beschikt over een middenkeuken met voldoende bergruimte, die praktisch is ingericht en met een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan is uitgevoerd. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast (107 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud.
Het dwars geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet.
Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.
Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.
Past deze Weinsberg CaraOne Edition HOT 390 QD helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.