MarktPlaza

Home-Car Racer Spirit 45

9614x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Home-Car
Model: Racer Spirit 45
Bouwjaar: 2003
Lengte: 6.6 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 1300 kg
Indeling:
Vastbed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Home-Car Racer Spirit 45 kennis te maken
Deze Home-Car Racer Spirit 45 uit 2003 biedt u een praktische inrichting, daardoor heeft u de beschikking over voldoende zit- en slaapgelegenheid. Het lage gewicht maakt het mogelijk om deze caravan ook met een kleinere auto te trekken, waarbij een rijbewijs B waarschijnlijk zal volstaan. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.
In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De luxe en compleet uitgevoerde keuken van deze Home-Car caravan heeft onder andere een afzuigkap om overtollige warmte en kooklucht af te kunnen voeren. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (70 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.
Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.
Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.
Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Home-Car Racer Spirit 45 kennis te maken.