MarktPlaza

Weinsberg CaraBus 600 ME

55x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Weinsberg
Model: CaraBus 600 ME
Bouwjaar: 2020
Lengte: 5.99 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Maximum gewicht: 3500 kg
Uitvoering: Buscamper
Transmissie: Handgeschakeld
Kilometerstand: 1
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Vermogen: 103 kW (140 PK)Chassis: Fiat2 aparte bedden, Afvalwatertank (vast), Airbag(s), Boiler, Cabine airco,...
Vermogen: 103 kW (140 PK)
Chassis: Fiat
2 aparte bedden, Afvalwatertank (vast), Airbag(s), Boiler, Cabine airco, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Douche, Elektr. bedienbare ramen, Elektr. bedienbare spiegels, Gascomfoor, Hordeur, Huishoudaccu, Koelkast, Lattenbodem, Lichtmetalen velgen, Midden-opstelling, Middenkeuken, Ringverwarming, Schoonwatertank (vast), Standaardzit, Stoel(en) draaibaar, Toilet/Wasruimte
Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Weinsberg CaraBus 600 ME een heerlijk vakantiehuis. De buscamper is uit 2020 en is geschikt voor 2 personen.
De camper is uitgerust met draaibare stoelen, elektrisch bedienbare spiegels, elektrisch bedienbare ramen en airbags. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.
U vindt in de camper onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 2-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast biedt u voldoende ruimte voor heel uw voorraad.
De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.
Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.
Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank en de lichtmetalen velgen, die de lijst van opties en accessoires completeren.
Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Stahoogte: 190 cm
Rijklaargewicht: 2570 kg
Afmetingen bed 1: 200x85
Afmetingen bed 2: 185x85