MarktPlaza

Sprite Alpine Sport 370 EK

1292x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Sprite
Model: Alpine Sport 370 EK
Bouwjaar: 2016
Lengte: 5.31 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Leeg gewicht: 945 kg
Maximum gewicht: 1100 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Kenteken: 19-WP-KB
## Aanvullende opties en accessoires
- Achter-opstelling
- Buitenlamp<...
Kenteken: 19-WP-KB
## Aanvullende opties en accessoires
- Achter-opstelling
- Buitenlamp
- Cassettetoilet
- Combicassettes
- Dakluik groot
- Eindkeuken
- Hagelbestendig dak
- Kachel
- Lader
- Leeslampjes
- Omvormer
- Schoonwatertank (vast)
- Standaardzit
- Televisiebeugel
- Toilet/Wasruimte
- Vriesvak
U heeft in deze comfortabel ingedeelde Sprite Alpine Sport 370 EK, die is gebouwd in 2016, de beschikking over slaapgelegenheid voor 2 personen. Door het gebruik van GFK heeft deze Sprite caravan een hagelbestendig dak. U heeft in de meeste gevallen genoeg aan rijbewijs B, door het lichte gewicht kan hij door de meeste autos worden getrokken. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken.
U vindt in de caravan onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. De keuken bevindt zich vlak bij de entree aan de achterzijde van de caravan en beschikt over een spoelbak, 3-pits kooktoestel en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (113 liter) met vriescompartiment ingebouwd.
U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.
Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.
De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. De handige zakluifel is snel op te zetten en beschermt u tegen zon en regen. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Sprite Alpine Sport 370 EK kennis te maken.
Deze zeer nette caravan heeft o.a.: 3 pits gasstel, boiler 5 liter 220 volt, koelkast 113 liter, cassettetoilet, vaste watertank, tv beugel, hordeur, aluminium velgen, schokbrekers, fietsendrager achterop, stabilisator, verzwaarde uitdraaisteunen, Thule zakluifel, Starcamp Magnum Air deeltent.