MarktPlaza

Weinsberg CaraLoft 650 MEG

129x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Weinsberg
Model: CaraLoft 650 MEG
Bouwjaar: 2017
Lengte: 7.05 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Leeg gewicht: 2640 kg
Maximum gewicht: 3500 kg
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Handgeschakeld
Kilometerstand: 76000
Opties:
Boiler: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Zonnepaneel: aanwezig
Vermogen: 96 kW (131 PK)
Chassis: Fiat ducato 2.3
Kenteken: SJ138G
Rijklaargewicht: 2740 kg
##...
Vermogen: 96 kW (131 PK)
Chassis: Fiat ducato 2.3
Kenteken: SJ138G
Rijklaargewicht: 2740 kg
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 aparte bedden
- Afvalwatertank (vast)
- Airbag(s)
- Audioinstallatie
- Bagageruimte
- Buitenlamp
- Cabine airco
- Camera
- Cassettetoilet
- Centr. deurvergr. afstandsb.
- Combicassettes
- Dakluik groot
- Huishoudaccu
- Lader
- Lattenbodem
- Leeslampjes
- Matras traagschuim
- Midden-opstelling
- Middenkeuken
- Omvormer
- Schoonwatertank (vast)
- Standaardzit
- Start en stop
- Stoel(en) draaibaar
- Toilet/Wasruimte
- Verduistering cabine
- Vriesvak
U heeft aan ruimte geen gebrek, als u kiest voor deze Weinsberg CaraLoft 650 MEG, een betrouwbare reisgenoot voor uw vakanties. Deze royale, jonge occasion beschikt over 3 slaapplaatsen. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Het laadvermogen bedraagt 860 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.
De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering en stuurbekrachtiging. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.
Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast (146 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.
In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.
De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.
Met de ingebouwde audio-installatie van deze camper kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek luisteren. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. En als juist de vrijheid en onafhankelijkheid van het camperen u erg aanspreken, dan zorgen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader, de omvormer en het reservewiel ervoor dat deze camper volledig aansluit bij uw ideeën van vakantievieren.
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Weinsberg CaraLoft 650 MEG of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.