MarktPlaza

Vrijstaand huis met garages op groot grondstuk in de Eifel

463x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met 2 ruime garages op groot grondstuk in Fleringen

Dit rond 1860 massief gebouwde vroegere boerenhuis staat rustig gelegen aan de rand van de attractieve gemeente Fleringen. Fleringen ligt in de Eifelkreis Bitburg-Prüm en hoort bij de Verbandsgemeinde Prüm.
De verkeersgunstige ligging nabij Prüm en Gerolstein, net zoals de Kindergarten en sportplaats zorgen ervoor dat Fleringen een aantrekkelijke plaats is om te wonen.

Het woonhuis is heel geschikt voor diegene die graag extra ruimte heeft voor hobby, opslag, houden van dieren enz... In de voormalige schuur en stallen heeft men een zee aan ruimte, hier bevinden zich ook de 2 ruime garages, boven deze garages heeft men een grote, voormalige hooizolder welke ook dienst kan doen voor opslag, eventueel ook geschikt als uitbouwreserve.

De woonoppervlakte bedraagt ca. 102 m², het grondstuk met weide aan de achterzijde is 1.826 m² groot. De achterliggende weide kan men ook via een Wirtschaftsweg bereiken.

Het huis werd steeds goed onderhouden en werd doorheen de jaren ook verder uitgebouwd. Verwarmd wordt via elektrische nachtlaadverwarming, in de keuken staat een houtgestookte kachel welke ook warmte levert aan een vloerverwarming in de woonkamer.
Houten ramen, overwegend met isolatieglas en rolluiken.


Indeling:

Gelijkvloers:

Entree/gang met trap naar eerste etage, gastenwc, woonkamer, eetkeuken met eenvoudige inrichting en houtkachel, berging met aansluitingen voor wasmachine, grote voorraadkelder (op niveau van het gelijkvloers), doorgang naar de garages.


Eerste etage:

Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche en WC, extra toegangsdeur/uitgang via zijkant woonhuis, gang, 3 bergruimtes, kamer met WC, urinoir en wastafel.


Zolder bereikbaar via vaste trap.


2 ruime garages, stal, grote zolder (voormalige hooizolder).

Jonathan Agneessens Immobilien
Sarresdorfer Straße 51
54568 Gerolstein
Tel.: 00491713341511