MarktPlaza

Rustig gelegen, ruim woonhuis met tuin, garage, terras, wintertuin en uniek verzicht in der Eifel

418x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Rustig gelegen, ruim woonhuis met tuin, garage, balkon, terras, wintertuin en uniek verzicht in Schüller

Dit heel goed onderhouden, massief gebouwde woonhuis staat rustig gelegen in het hoog gelegen Schüller nabij Jünkerath. In Jünkerath heeft men alle inkoopsmogelijkheden en een perron aan de treinlijn Trier-Keulen, ook Hillesheim en Gerolstein zijn snel bereikbaar.
Schüller hoort bij de Verbandsgemeinde Gerolstein.

Vanaf de achterzijde, het balkon en de wintertuin heeft men een uniek panoramisch uitzicht! Hier heeft men de kans een ruim woonhuis te verwerven in een heel goede staat van onderhoud, rustig maar toch centraal gelegen en snel bij inkoopsmogelijkheden.

Het woonhuis heeft 3 woonetages en een kelderverdieping met toegang naar de tuin. Links heeft men de ruime garage met extra garagedeur aan de achterzijde, zodoende kan men doorrijden naar het achterliggende terras. Ideaal als men meerdere auto's op het eigen grondstuk wenst te parkeren.

De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 250 m², daarnaast heeft men nog ca. 65 m² gebruiksoppervlakte. Het geheel staat op een mooi grondstuk met tuin en tuinhuis, de perceeloppervlakte bedraagt 996 m².

Het ruime woonhuis biedt vele mogelijkheden: ruim wonen met plaats voor het ontvangen van gasten, combineren van wonen en werken, voor de grote familie, wonen met meerdere generaties, zelf wonen in combiantie met vakantiewoningverhuur enz...

Het huis werd rond 1986 grondig gesaneerd, toen werden de elektrische installatie, waterleidingen, ramen, vloerbedekkingen enz... vernieuwd.
Sindsdien werd het huis steeds goed onderhouden en lopend gerenoveerd.

Verwarmd wordt het huis met een moderne, oliegestookte centrale verwarming (nieuwe oliegestookte ketel werd in 2019 geplaatst), in de woonkamer op de eerste etage staat een mooie tegelkachel welke zorgt voor gezellige warmte in de wintermaanden.

Verder heeft het huis kunststof ramen met isolatieglas en overwegend rolluiken, warm water via elektrische doorloopgeisers.


Het huis wordt aangeboden met 2 volledige inbouwkeukens en alle meubels!


Indeling:

Gelijkvloers:
Entree/gang, eetkeuken met inbouwkeuken, woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer met douche en WC, grote wintertuin met prachtig uitzicht en toegang naar terras en tuin.


Eerste etage:

Overloop, keuken met inbouwkeuken, woon/eetkamer met tegelkachel, 2 slaapkamers, badkamer met douche, bidet en WC.


Dakverdieping:

Grote open ruimte / studio met panoramavenster aan de achterzijde en toegang naar ruim balkon met verzicht.


Kelder:

Waskeuken, stookruimte met nieuwe oliegestookte ketel, tankruimte, grote kelderruimte te gebruiken als ontspanningsruimte/fitnessruimte met toegang naar terras en tuin.


Tuinhuis.


Garage.

Jonathan Agneessens Immobilien
Sarresdorfer Straße 51
54568 Gerolstein
Tel.: 00491713341511