Voor onze klanten zijn wij steeds op zoek naar huizen!

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 41x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Niet van toepassing
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Welkom bij Jonathan Agneessens Immobilien GmbH
Uw makelaar in de Eifel! Wij verkopen uw immobilie in de Eifel - Bij ons vindt u uw droomhuis in de Eifel
Jonathan Agneessens Immobilien GmbH is een immobilienkantoor welke door de zaakvoerder Jonathan en zijn echtgenote Lana dagelijks wordt geleid, met hun regionale verbindingen en talrijke contacten horen zij bij de toonaangevende immobilienmakelaars in de Landkreis Vulkaaneifel. Als familiebedrijf willen wij u tot volle tevredenheid begeleiden bij uw huisverkoop of aankoop, gepaard met competentie en overtuiging.
De aanbevelingen door onze tevreden klanten bevestigen ons in onze manier van werken en onze ondernemersfilosofie. Als u een huis wenst te verkopen of een huis wenst te kopen, u bent bij ons in ieder geval in goede handen.

Jonathan Agneessens Immobilien GmbH is lid van het Immobilienverband Duitsland IVD Verband van de Immobilienraadgevers, Immobilienmakelaars, beheerders en experten Regio West.

IVD is het teken welke staat voor kwaliteit en verstand van zaken.

Waarom vermelden we dit en wat betekent dit voor u ?

Voor de allermeeste mensen is het kopen van een appartement of huis de grootste investering in hun leven. Ook bij het verkopen van een huis heeft men als eigenaar vaak vele vragen. Goede raad is hierbij essentieel. Een kompetente Immobilienmakelaar geeft zijn klanten uitgebreide en gekwalificeerde raad.

Des te belangrijker is een teken, waaraan de klant kan herkennen dat hij te maken heeft met een kompetente, serieus werkende makelaar. Zo een teken is het lidmaatschap in het beroepsverband van de makelaars, het IVD.
Elk lid van het IVD moet namelijk kunnen aantonen dat hij de noodzakelijke beroepskennis/vakkennis bezit, men is met andere woorden gekwalificeerd en door het verband goedgekeurd.

Daarnaast moet elk lid van het IVD kunnen aantonen dat hij de nodige beroepsgerelateerde aansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten.

Meer informatie aangaande het beroepsverband, zijn doelstellingen en opdrachten, en veel interessante informatie rond het thema Immobilien kunt u ook lezen op de website van het IVD.

Jonathan Agneessens is reeds sinds 2010 actief als Immobilienmakelaar in de Eifel.
Jonathan Agneessens opende samen met echtgenote en rechterhand Lana Agneessens het immobilienbureau in het hart van de vulkaaneifel in Gerolstein.

Jonathan en Lana komen uit Vlaanderen (het nederlandstalige deel van Belgie), zodoende kunnen zij zowel de nederlandse als de belgische kandidaat-kopers in hun eigen taal begeleiden bij hun zoektocht naar hun droomhuis in de Eifel.
Uiteraard wordt niet enkel de buitenlandse markt bediend, Jonathan Agneessens Immobilien vermarkt de aangeboden immobilien ook professioneel op de Duitse markt, een aanzienlijk deel van hun kopers zijn Duitsers, zowel Eifelaner als uit de naburige Bundesländer!

Jonathan Agneessens Immobilien zorgt niet enkel voor een succesvolle verkoop en begeleiding, zij verzorgen de hele voorbereiding van het notariele koopcontract, Jonathan is ook aanwezig bij de Notarisafspraak, bij de sleuteloverdracht en ook de administratieve afwikkeling wordt niet vergeten!

Verder staan Jonathan en Lana hun klanten ook na aankoop/verkoop verder met raad en daad bij!

Gezien de sinds enkele jaren steeds groter wordende vraag naar attractieve immobilien in de eifel is Jonathan Agneessens steeds zoekende naar passende immobilien voor de vele klanten die een zoekopdracht hebben gegeven.
Wij zoeken uw immobilie voor onze voorgemerkte kandidaat kopers uit Nederland, Belgie en Duitsland!


Voor onze klanten zijn wij steeds op zoek naar Immobilien; vrijstaande huizen, meergezinswoningen, appartementen, boerderijen, landhuizen, alleenliggingen, vakantiehuizen, de bijzondere immobilie in de Eifel! 


Als u uw immobilie in de eifel wenst te verkopen of u bent op zoek naar uw droomhuis in de eifel, dan bent u bij Jonathan Agneessens Immobilien in Gerolstein aan het juiste adres! Maak met ons een gratis en vrijblijvende afspraak aangaande de verkoop van uw huis!

Als u een huis of een ander vastgoed wenst te verkopen aarzel dan niet om met ons kennis te maken: | Uw huis verkopen |

Voor mensen die in de wondermooie Vulkaaneifel hun nieuwe thuis willen vinden: | Immobilien-Aanbod |

U bent nog niet zeker of het de Vulkaaneifel zal worden ? Dan kijkt u hier toch eens rond: | De Eifel | en ontdek wat de Eifel alles te bieden heeft.

Altijd trouw aan ons motto:

Eerlijke, betrouwbare en succesvolle bemiddeling van Immobilien in de Eifel !
Onze service voor de verkoper:

Competente raadgeving rondom de verkoop van uw immobilie
Analyse van de marktwaarde van uw immobilie
Uitvoerige bezichtiging van het object
Hoogwaardige foto's van het object voor een juiste inschatting en voor het gebruik in het exposé
Datenbank met voorgemerkte kandidaat-kopers
aanbieden in alle grote immobilienportalen (internationaal)
gebruik van sociale media, bijvb. Facebook...
Bezichtigingen met kandidaat-kopers
Samenstellen van documenten voor de kandidaat-kopers
Bezorgen van benodigde documenten bij de amten
Bemiddelen van de financiering en vooraanvragen
Begeleiding bij de Notaris en bij de overdracht van het object

Onze service voor de koper:
Bij ons betekent service veel meer dan enkel het verkopen van de immobilie. Wij zien ons als raadgever en begeleider op de weg naar uw droomhuis in de Eifel. Het juiste object te vinden is daarbij enkel de eerste stap. Wij zijn uw aanspreekpartner bij alle vragen rondom de immobilie, het voorbereiden van het ontwerp van het koopcontract, aangaande de financiering en notariele vragen, tot u helemaal aangekomen bent in uw nieuwe thuis!
Wij verheugen ons u op deze belangrijke weg te mogen begeleiden!

Overzicht van onze service:
Afspraken maken en bezichtigen van de gewenste immobilie
Overdragen van alle voorliggende documenten van het koopobject
Immobilienfinanciering door het aanbevelen van onze experten
Bemiddelen van handwerkers, bouwfirma's
Voorbereiding van het ontwerp van het notariele koopcontract en het verklaren van de notariele begrippen en omschrijvingen
Maken van de afspraak bij de Notaris en het begeleiden van de Notarisafspraak
Het begeleiden van de overdracht van het huis

Jonathan Agneessens Immobilien GmbH
Sarresdorfer Straße 51
D-54568 Gerolstein
Tel.: 00491713341511


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.