MarktPlaza

Voordelig naar de herfst- of winterzon in Spanje

213x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

GEEN ZIN IN DE WINTERKOU? KOM NAAR DE ZUIDELIJKE COSTA BLANCA
Overwinteren aan de Costa Blanca raakt steeds meer in. In toenemende mate kiezen senioren er voor om de koude wintermaanden in Nederland en België in te ruilen voor het lenteachtige klimaat aan de Costa Blanca.
U hoeft zich geen moment te vervelen tijdens uw verblijf. Er zijn 25 golfbanen op geringe afstand van uw accommodatie, het prachtige binnenland bereikt u in een half uurtje rijden en natuurlijk zijn er volop restaurantjes, terrasjes, boulevards, marktjes en authentieke plaatsjes binnen handbereik. Bij dit alles hoort uiteraard een heerlijk appartement of een gezellige woning of villa.
Ka-Re Costa Blanca Vakantiewoningen beschikt over een aantal uitstekende accommodaties voor een gunstige (overwinter)prijs. U kunt al terecht voor € 450,00 per maand exclusief verbruik van gas en electriciteit.
Ons sterke punt: wij wonen bij u in de buurt, dus u kunt rekenen op veel persoonlijke service, indien nodig of gewenst. Onze ruime 19 jarige ervaring is voor u de garantie voor een fijne overwinterperiode.

Via de volgende link komt u op het totaaloverzicht van alle accommodaties om te overwinteren: http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodaties/?winter=true