MarktPlaza

Modern, luxe beneden appartement Orihuela Costa, zuidelijke Costa Blanca

385x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modern, luxe beneden  appartement Orihuela Costa, nieuw in de verhuur

Registratienummer                                                  AT-462535-A

Op de grens van de kustplaats Orihuela Costa en Torrevieja, ligt dit  moderne, smaakvolle,  4 persoons  beneden appartement aan de Calle Humedal 59Het appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en gezellig ingericht. Het appartement ligt in de Residential El Mirador de Amay.    

U kunt gebruik maken van een heerlijk groot gemeenschappelijk zwembad met  zijn ruime grasvelden om te zonnen, de fitnessruimte, jacuzzi en 2 verschillende sauna’s .

Diverse voorzieningen, terrasjes, winkeltjes en restaurantjes liggen op loopafstand (ong. 15 min.). Het strand ligt op 1,5 km.

Dagelijks zijn er gezellige markten in de omliggende plaatsen.

Er zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Door het hele huis is er airco/verwarming.

De auto kan in de ondergrondse parkeergarage geparkeerd worden, waar ook een berging is.

De gasten mogen gratis gebruik maken van de WIFI.

Door de gunstige ligging t.o.v. de zon  is het huis uitstekend geschikt om te overwinteren. Gedurende de maanden november t/m maart is de huurprijs per maand 595€, excl. verbruik van elektra en water, borg en eindschoonmaak. Hier is de speciale link voor informatie om te komen overwinteren in dit appartement.

De prijs per nacht om  dit appartement te huren is 40€, 57€ of 75€ per nacht,, afhankelijk van het seizoen waarin u wilt komen, Uitgebreide informatie,  veel foto’s en actuele bezetting kunt u vinden door op de volgende link te klikken: