MarktPlaza

Costa Blanca: Splinternieuw luxe appartement op Ciudad Quesada, Rojales

340x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


Het registratienummer van de Comunidad Valencia: is aangevraagd.
Aan de zuidelijke Costa Blanca, in Rojales, in een nieuwe wijk van Ciudad Quesada, aan de Avenida de Malaga, ligt dit in 2019 gebouwde, moderne, smaakvolle, 4 persoons boven appartement. Het is onderdeel van een blokje van 4 appartementen gelegen in de kleinschalige residential Allegra.
Aan de woonkamer is een ruim overdekt privé terras met zicht op een prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuin en een fraai gemeenschappelijk zwembad. Het appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en modern en gezellig ingericht.
De gasten mogen gebruik maken van het heerlijke grote gemeenschappelijke infinity zwembad met een prachtig aangelegde tropische tuin.
Diverse voorzieningen, supermarkten, terrasjes, winkeltjes en restaurantjes liggen op loopafstand.
Dagelijks zijn er gezellige markten in de omliggende plaatsen.
Beide slaapkamers hebben inbouwkasten.
Door het hele huis is er airco/verwarming en in 2 badkamers is vloerverwarming aanwezig.
Er is een zeer ruim dakterras (72m2) dat compleet is ingericht met buitenkeuken met o.a. BBQ, extra koelkast, eethoek, lounge set en ligbedden. Hier zult u onder het genot van een lekker drankje en een hapje zeker vele uurtjes doorbrengen. ’s Morgens heerlijk buiten ontbijten, daarna heerlijk een duik nemen in het gemeenschappelijk zwembad, lekker zonnen op een van de ligbedden, is dat genieten of niet?
De gasten mogen gratis gebruik maken van de WIFI.
Het is een niet rokers appartement.
Prijs 55, 75 of 105€ per nacht, afhankelijk van het seizoen. Deze prijs is excl. verbruik van elektra, incl. WIFI en verbruik van water. Bijkomende kosten: eindschoonmaak incl. wassen en sleuteloverdracht: 125€ en borg: 300€
U kunt heerlijk overwinteren in dit luxe appartement gedurende de maanden november t/m maart voor 900€ per maand excl. bovengenoemde kosten.
Het registratienummer van de Comunidad Valencia: is aangevraagd.
Kijk op onze website voor de actuele bezetting, veel foto’s en uitgebreide omschrijving. U kunt online reservering: http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/residencial-allegra-avenida-de-malaga-24/