MarktPlaza

Volvo V50 - 1.8F Clima/Cruise/Stoelverwarming/Xenon

500x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Brandstofsoort: Overig
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.890 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 177 x 146 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik in de stad: 10,3 l/100km (1 op 9,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 177 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 357 - 376 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Buitentemperatuurmeter
- Cd-wisselaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Niveauregeling automatisch
- Parkeersensor achter
- Side Impact Protection System
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
De Volvo heeft bij een kilometerstand van 171.412KM zijn laatste onderhoudsbeurt gehad. De auto is netjes elke 10.000 KM onderhouden. De auto beschikt over winterbanden met 5mm.
Met een auto als deze Volvo V50 komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Deze Volvo is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt het audio-installatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volvo V50 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen? Alle technologie in de Volvo V50 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter horen tot de voorzieningen op deze auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
U bent altijd welkom in het mooie Twente voor een proefrit en een kop koffie!