MarktPlaza

Opel Corsa - 1.3 CDTi EcoFlex S/S Edition Cruise control, Airco, Multifunctioneel Stuurwiel

548x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 175/70 R14
GVW: 1.635 kg
Afmetingen (LxBxH): 400 x 174 x 149 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 177 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 263 - 276 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Technic-pakket
Deze veelzijdige comfortabele Opel Corsa met 95 PK is een leuke snelle en behendige en is van alle gemakken voorzien.
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Opel Corsa. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het start-stopsysteem maakt deze auto zuiniger en schoner. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Opel Corsa heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
Indien u interesse heeft in deze Opel, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Opel Corsa is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Als u stil staat, schakelt het start-stopsysteem de motor uit, dit verlaagt het brandstofverbruik. Natuurlijk behoren lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.
In de Opel Corsa heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Wilt u met deze Opel Corsa een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak. Wij zijn een autobedrijf gespecialiseerd in het middensegment, met maximaal 10 auto's in onze voorraad. Hierdoor kunnen wij de service bieden van een professionele grote garage, maar is het is toch net alsof u bij een particulier koopt.
Onze auto's zijn allemaal nagekeken op schades en defecten. Indien noodzakelijk worden reparaties uitgevoerd. Hier zijn wij volledig transparant in. De auto's worden op een eerlijke manier en voor een eerlijke prijs verkocht.
U bent altijd welkom in het mooie Twente voor proefrit en een kop koffie. Voor vragen bel of mail gerust.
Met vriendelijke groet,
Auto-Boutique Anouk
Maandag t/m Zondag van 8.00-22.00 bereikbaar.
Proefrit op Afspraak