MarktPlaza

Fiat Grande Punto - 1.4-16V Sport Parkeersensoren, cruise control

511x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/45 R17
GVW: 1.540 kg
Afmetingen (LxBxH): 403 x 169 x 149 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 11,4 s
Topsnelheid: 178 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Lichtgrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 142 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Parkeersensor achter
- Parrot
- Side-skirts
- Sportief interieur
- Sportonderstel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Versnellingspook
Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze Fiat Grande Punto levert het allemaal. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, sportinterieur, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.
Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. U bent in deze Fiat ook voorzien van lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
Wilt u met deze Fiat Grande Punto een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak. Auto’s als de Fiat Grande Punto zijn gemaakt voor puur rijplezier, zoals alleen de Italianen dat kunnen. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, sportinterieur, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.
U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Fiat Grande Punto is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.