MarktPlaza

Volvo V40 - 2.0 D4 Momentum Business 100% onderhouden Van 2e eigenaar , Airco, Cruise control

61x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 2.005 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 180 x 144 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 7,5 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (2): Elke auto die bij ons verkocht wordt, ondergaat een aflevercheck. Bij deze check beoordelen wij de auto op zowel de technische als optische staat. Hier zal dan ook een rapport uit voortkomen met mogelijke toekomstige kosten. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie en een nieuwe APK. De kosten hiervoor zitten bij de aankoopprijs inbegrepen! Wij verkopen uitsluitend auto's waar wij achter staan anders laten wij dit aan een ander over!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Accident Avoidance System
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bots herkenning en activatie
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dakspoiler
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen actief
- LED achterlichten
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- multimedia-voorbereiding
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
- Voetgangersairbag
Het is één bonk Zweedse kwaliteit, deze Volvo V40. Degelijk geconstrueerd, met alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen en stijlvol vormgegeven. Een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En deze auto heeft ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
In de Volvo V40 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Accident avoidance system is een pre crash systeem. Het systeem helpt u om een dreigende aanrijding te voorkomen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. Ook helpen het frontale botsbescherming, gordijnairbags achter en voetgangersairbag, u rit tot een veilige rit te maken.
? Deze Volvo V40 komt uit 2014, werd geleverd van 12-05-2014 tot 31-01-2015 en kostte toen € 32,490.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2014 op kenteken, is voorzien van een diesel motor, heeft een maximum vermogen van 140 kW (191 PK) en een cilinderinhoud van 1969 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 190 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 7.5 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 3.30 liter per 100 km en hij weegt 1363 kg. De wegenbelasting bedraagt € 366.- per kwartaal.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen
Elke auto die bij ons verkocht wordt, ondergaat een aflevercheck. Bij deze check beoordelen wij de auto op zowel de technische als optische staat. Hier zal dan ook een rapport uit voortkomen met mogelijke toekomstige kosten. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie en nieuwe APK. De kosten hiervoor zitten bij de aankoopprijs inbegrepen. Wij verkopen uitsluitend auto's waar wij achter staan anders laten wij dit aan een ander over! Indien gewenst leveren wij deze auto af met een extra service pakket voor €395,- Het servicepakket bestaat uit: uitgebreide inspectie, onderhoudsbeurt conform interval, 12 maanden GARANTIE met Europese mobiliteitspas, halve tank brandstof en reconditioneren.