MarktPlaza

Suzuki Swift - 1.2 Select Airco/ lm velgen/ Apple carplay

522x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/55 R16
GVW: 1.365 kg
Afmetingen (LxBxH): 384 x 174 x 150 cm
Wielbasis: 245 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 106 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (2): Elke auto die bij ons verkocht wordt, ondergaat een aflevercheck. Bij deze check beoordelen wij de auto op zowel de technische als optische staat. Hier zal dan ook een rapport uit voortkomen met mogelijke toekomstige kosten. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie en een nieuwe APK. De kosten hiervoor zitten bij de aankoopprijs inbegrepen! Wij verkopen uitsluitend auto's waar wij achter staan anders laten wij dit aan een ander over!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- APPLE CARPLAY
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB-ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie
- Voorstoelen verwarmd
Deze Suzuki Swift komt uit 2019, werd geleverd van 01-10-2018 tot 30-09-2019 en kostte toen € 18,092.-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2020 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 66 kW (90 PK) en een cilinderinhoud van 1242 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 180 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 11.9 seconden. De wegenbelasting bedraagt € 56.- per kwartaal.Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Suzuki Swift. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
In deze Swift vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Elke auto die bij ons verkocht wordt, ondergaat een aflevercheck. Bij deze check beoordelen wij de auto op zowel de technische als optische staat. Hier zal dan ook een rapport uit voortkomen met mogelijke toekomstige kosten. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie en nieuwe APK. De kosten hiervoor zitten bij de aankoopprijs inbegrepen. Wij verkopen uitsluitend auto's waar wij achter staan anders laten wij dit aan een ander over! Indien gewenst leveren wij deze auto af met een extra service pakket voor €395,- Het servicepakket bestaat uit: uitgebreide inspectie, onderhoudsbeurt conform interval, 12 maanden GARANTIE met Europese mobiliteitspas, halve tank brandstof en reconditioneren.