MarktPlaza

Suzuki Swift - 1.2 Exclusive EASSS

472x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 175/65 R15
GVW: 1.480 kg
Afmetingen (LxBxH): 385 x 170 x 151 cm
Wielbasis: 243 cm
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (2): Elke auto die bij ons verkocht wordt, ondergaat een aflevercheck. Bij deze check beoordelen wij de auto op zowel de technische als optische staat. Hier zal dan ook een rapport uit voortkomen met mogelijke toekomstige kosten. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie en een nieuwe APK. De kosten hiervoor zitten bij de aankoopprijs inbegrepen! Wij verkopen uitsluitend auto's waar wij achter staan anders laten wij dit aan een ander over!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Deze Suzuki Swift komt uit 2012, werd geleverd van 01-07-2011 tot 31-05-2016 en kostte toen € 14,333.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2012 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 69 kW (94 PK) en een cilinderinhoud van 1242 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 165 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 12.3 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 4.90 liter per 100 km en hij weegt 945 kg. De wegenbelasting bedraagt € 74.- per kwartaal.Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Suzuki Swift. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Natuurlijk behoren elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze auto is voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Suzuki. Belt u ons snel?
Elke auto die bij ons verkocht wordt, ondergaat een aflevercheck. Bij deze check beoordelen wij de auto op zowel de technische als optische staat. Hier zal dan ook een rapport uit voortkomen met mogelijke toekomstige kosten. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie en nieuwe APK. De kosten hiervoor zitten bij de aankoopprijs inbegrepen. Wij verkopen uitsluitend auto's waar wij achter staan anders laten wij dit aan een ander over! Indien gewenst leveren wij deze auto af met een extra service pakket voor €395,- Het servicepakket bestaat uit: uitgebreide inspectie, onderhoudsbeurt conform interval, 12 maanden GARANTIE met Europese mobiliteitspas, halve tank brandstof en reconditioneren.