MarktPlaza

Volvo S80 - 2.4 Summum Graphite Leder/Schuifdak

515x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mei 2005 - jul 2006
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 225 Nm
GVW: 2.040 kg
Afmetingen (LxBxH): 485 x 183 x 145 cm
Wielbasis: 279 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 215 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,7 l/100km (1 op 10,3)
Brandstofverbruik in de stad: 13,7 l/100km (1 op 7,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
CO2 uitstoot: 232 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audioinstallatie met cd-wisselaar
- bi-xenon koplampen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Voorstoelen verwarmd
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota.De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit :Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand. Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 395 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk en reiniging van in- en exterieur.
Het is één bonk Zweedse kwaliteit, deze Volvo S80. Degelijk geconstrueerd, met alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen en stijlvol vormgegeven. Er staat 208286 kilometer op de teller en het bouwjaar is 2005. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. U bent in deze Volvo ook voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.