MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse Estate - 350 e Lease Edition Ex BTW 17847, 50 Incl BTW Leder/Burmester Surrou

247x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: feb 2015 - jan 2017
Modelcode: S205
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 155 kW (211 PK)
Koppel: 350 Nm
GVW: 2.305 kg
Afmetingen (LxBxH): 477 x 184 x 147 cm
Wielbasis: 284 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 6,2 s
Topsnelheid: 246 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 2,1 l/100km (1 op 47,6)
CO2 uitstoot: 49 g/km
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 124 - 139 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitensp. aut. dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- grootlichtassistent
- Koplampen adaptief
- Kunstlederen bekleding
- LED dagrijverlichting
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luchtvering
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota. De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit : Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand .Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 995 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk, reiniging van in- en exterieur en 6 maanden BOVAG garantie.
Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de Mercedes-Benz C-klasse Estate de auto die u zoekt. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het maakt niet uit hoe slecht het wegdek is. De luchtvering strijkt alle oneffenheden glad. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
U kunt het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz C-klasse Estate samen. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. In deze Mercedes-Benz vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.