MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse Estate - 180 K BlueEFFICIENCY Business Edition Elegance pdc/Trekhaak

530x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2009 - mei 2010
Modelcode: S204
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 2.060 kg
Afmetingen (LxBxH): 471 x 178 x 147 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 66 liter
Acceleratie (0-100): 9,8 s
Topsnelheid: 223 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 9,4 l/100km (1 op 10,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 164 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoon voorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Hoofdsteunen actief
- Houtafwerking interieur
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor voor en achter
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota.De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit :Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand. Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 395 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk en reiniging van in- en exterieur.
Bij het ontwerp van de Mercedes-Benz C-klasse Estate is alles gedaan om een kwaliteitsauto neer te zetten. Ook deze Mercedes-Benz is dan ook een auto die tegelijk stijlvol, comfortabel en ingetogen luxueus is. De tellerstand is 263351 kilometer, het bouwjaar van deze auto is 2009. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Deze Mercedes-Benz is voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz C-klasse Estate is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze Mercedes-Benz echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.