MarktPlaza

Volvo S60 - 2.5 R Young timer Lage km stand

123x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 5,7 s
Topsnelheid: 250 km/u
Interieurkleur: Geel
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,7 l/100km (1 op 9,3)
Brandstofverbruik in de stad: 14,7 l/100km (1 op 6,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Buitenspiegels elektrisch met geheugen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Side Impact Protection System
- Verstelbare stuurkolom
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Volvo S60. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van deze auto. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels met geheugenfunctie, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook is de Volvo uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze Volvo is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Als u meer wilt weten over deze Volvo S60, neem dan nu contact met ons op voor een afspraak. Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad van minimaal 20 Volvo stationwagens, maar ook voor auto’s van andere merken bent u aan het juiste adres. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 8 maanden en wettelijke garantie. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre-inspectiebeurt en vloeistof controle gehad. Onderhoud en extra garantiepakketten bieden wij tegen meerprijs aan. De kosten rijklaar bedragen €375,00, deze zitten al verwerkt in de prijs van de auto. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of een proefrit bij Vakgarage Loosdrecht.
Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad Zaterdag geopend tot 1300 uur !!! Tel 0653266098 - Johan Otten