MarktPlaza

Seat Altea XL - 1.2 TSI Ecomotive Businessline COPA

594x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.939 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 177 x 158 cm
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 11,6 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Lichtgrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 132 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
Deze SEAT Altea XL komt uit 2011, werd geleverd van 20-01-2011 tot 31-01-2013 en kostte toen € 22,420.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2011 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 77 kW (105 PK) en een cilinderinhoud van 1197 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 184 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 11.6 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 5.70 liter per 100 km en hij weegt 1295 kg. De wegenbelasting bedraagt € 161.- per kwartaal.Bij het ontwerpen van de Seat Altea XL stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Verder is de Seat uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad van minimaal 20 Volvo stationwagens, maar ook voor auto’s van andere merken bent u aan het juiste adres. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 8 maanden en wettelijke garantie. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre-inspectiebeurt en vloeistof controle gehad. Onderhoud en extra garantiepakketten bieden wij tegen meerprijs aan. De kosten rijklaar bedragen €375,00, deze zitten al verwerkt in de prijs van de auto. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of een proefrit bij Vakgarage Loosdrecht.
De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Seat Altea XL samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad Zaterdag geopend tot 1300 uur !!! Tel 0653266098 - Johan Otten