MarktPlaza

Volvo V50 - 2.4 Edition II

583x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.960 kg
Afmetingen (LxBxH): 451 x 177 x 145 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 205 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Lichtgrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik in de stad: 12,4 l/100km (1 op 8,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
CO2 uitstoot: 203 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun voor
- Bagagedek
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Parkeersensor achter
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving wordt verzorgd door een vijfcilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin zijn aan boord.
Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volvo V50 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Indien u interesse heeft in deze Volvo, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen? Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad van minimaal 20 Volvo stationwagens, maar ook voor auto’s van andere merken bent u aan het juiste adres. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 8 maanden en wettelijke garantie. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre-inspectiebeurt en vloeistof controle gehad. Onderhoud en extra garantiepakketten bieden wij tegen meerprijs aan. De kosten rijklaar bedragen €375,00, deze zitten al verwerkt in de prijs van de auto. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of een proefrit bij Vakgarage Loosdrecht.
Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad Zaterdag geopend tot 1300 uur !!! Tel 0653266098 - Johan Otten