MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0 move up NIEUWSTAAT, AIRCO, INCL. GARANTIE

565x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2014
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Referentienummer: 1995
## Aanvullende opties en accessoires
- elektrische ramen voor
- hill hold functie
- hoofd airbag(s) v.
- in delen neerkl. achterb.
- passagiersairbag
- radio-CD/MP3 speler
- snelheidsafh. stuurbekr.
- start/stop systeem
- stoel best. hoogte verst.
- verstelbaar stuur
- zij airbag(s) v.
Deze vijfdeurs Up! heeft geen enkel krasje of deukje en het interieur is ook in absolute nieuwstaat. Voorzien van Airco, elektrische ramen, Radio/Cd speler affabriek met multimedia aansluiting, meegespoten bumpers, spiegels en deurgrepen, pianolak interieur afwerking, hoofdsteunen achter, in 2 delen neerklapbare achterbank, hoogteverstelling op de bestuurdersstoel enz. enz. We leveren inclusief 1 maand garantie, tenaamstellen en een APK tot 31-5-2021. De Up is de fijnst rijdende kleine auto op de markt en met een verbruik van in de praktijk 1:20 (we kunnen dat weten want we hebben ongeveer dezelfde auto als uitleen auto bij garantiewerkzaamheden) ook erg zuinig. De onderhoudskosten zijn zeer beperkt en de wegenbelasting is in het gezellige Brabant net iets minder dan €20 per maand. We leveren na keuze ook met volledige onderhoudsbeurt met originele Volkswagen onderdelen en 6 maanden BOVAG garantie.
MOBILITY EINDHOVEN is een full-service BOVAG autobedrijf waar u terecht kunt voor al uw mobiliteits vraagstukken. Verkoop/inkoop, Onderhoud, banden, aircoservice, aankoopbegeleiding, financieren, verzekeren en wagenparkbeheer. Wij communiceren in alle opzichten volstrekt eerlijk en helder.
Alle auto\'s hebben uiteraard kloppende kilometerstanden en bouwjaren tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Hoewel wij denken alles juist te vermelden maken we uiteraard een voorbehoud voor typ en specificatie fouten.
Graag leveren wij uw auto helemaal naar wens aan u af. Mist u iets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze optionele servicepakketten:
€ 495 voor 3 maanden garantie of € 795 met échte onderhoudsbeurt en 6 maanden volledige BOVAG garantie!