MarktPlaza

Renault Clio Estate - 1.2 TCE Expr, 1e eig, APK, NAVI, TREKHAAK, BLUETOOTH, ALL-SEASON

587x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2008 - apr 2009
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 137 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Referentienummer: 2015
= Aanvullende opties en accessoires =
- All-season banden
- Bluetooth carkit
- c.deurv. met afst.bed.
- EBD
- elektrische ramen voor
- passagiersairbag
- Radio met aux-ingang
- snelheidsafh. stuurbekr.
- verstelbaar stuur
- zij airbag(s) v.
Origineel Nederlandse Clio afkomstig van de eerste eigenaar met NAP en volledige boorddocumentatie, alles tot en met de aankoopnota is aanwezig. Deze Clio is geleverd als 1.2 TCE 100pk estate expression in de kleur Blanc Glacier inclusief trekhaak, uitgebreid alarmsysteem, dakrails, navigatiesysteem met Bluetooth en standaard al voorzien van elektrische ramen, airco, comfortstoelen, afstandsbediening, dakrails en audio. Later zijn er nog all-season banden gemonteerd. Duidelijk zeer zuinig mee omgegaan want er is verder niks op aan te merken en ook het interieur is smetteloos. Goed rijdende nette clio die onverwacht veel ruimte heeft, met de 1.2TCE erg zuinig indien gewenst maar ook ruim voldoende kracht om tot 1200kg te mogen trekken! We leveren inclusief tenaamstellen, NAP, minimaal 6 maanden APK en 1 maand garantie op verborgen gebreken. Uitbreiding naar een full-service aflevering inclusief volledige onderhoudsbeurt en 6 maanden BOVAG garantie kan natuurlijk ook.
MOBILITY EINDHOVEN is een full-service BOVAG autobedrijf waar u terecht kunt voor al uw mobiliteits vraagstukken. Verkoop/inkoop, Onderhoud, banden, aircoservice, aankoopbegeleiding, financieren, verzekeren en wagenparkbeheer. Wij communiceren in alle opzichten volstrekt eerlijk en helder.
Alle auto\'s hebben uiteraard kloppende kilometerstanden en bouwjaren tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Hoewel wij denken alles juist te vermelden maken we uiteraard een voorbehoud voor typ en specificatie fouten.
Graag leveren wij uw auto helemaal naar wens aan u af. Mist u iets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze optionele servicepakketten:
€ 495 voor 3 maanden garantie of € 795 met échte onderhoudsbeurt en 6 maanden volledige BOVAG garantie!