MarktPlaza

Opel Meriva - 1.6-16V NAP, APK, TREKHAAK, AIRCO, BLUETOOTH, CRUISE, GARANTIE

627x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2004 - aug 2005
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik in de stad: 10,0 l/100km (1 op 10,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 175 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Referentienummer: 2019
= Aanvullende opties en accessoires =
- armsteun voor
- bagagedek
- Bluetooth carkit
- c.deurv. met afst.bed.
- elektrische ramen voor
- hoofd airbag(s) a.
- hoofd airbag(s) v.
- hoofdsteunen actief
- lederen stuurwiel
- lichtmetalen velgen 15"
- metaal-/micakleur
- PARROT
- stoel best. hoogte verst.
- trekh. m. afn. kogel
- Trekhaak met afneembare kogel
- verstelbare stuurkolom
- zij airbag(s) v.
Origineel Nederlandse Meriva met NAP en volledige boorddocumentatie. Zelfs de originele aankoopfactuur uit 2005 is nog aanwezig. Zeer gunstige kilometerstand en een perfecte staat van onderhoud. Recent 2 nieuwe voorbanden gemonteerd en we hebben ook maar meteen een nieuwe APK uitgevoerd (uiteraard zonder opmerkingen). Het betreft de luxe Cool Maxx met zaken zoals Cruisecontrol, afstandsbediening, airco, elektrische ramen en spiegels, uitgebreide audio affabriek, zeer uitgebreid verstelbaar interieur, 15\" lichtmetaal en heel veel meer. Deze auto heeft daarnaast nog een afneembare trekhaak en Parrot handsfree bluetooth systeem. Het interieur is ook nog in een piekfijne conditie waarbij er dus ook niet in is gerookt of iets dergelijks. De 1.6 is de ideale motor voor deze auto want ook op de snelweg kom je geen vermogen tekort en de betrouwbaarheid is bewezen. In combinatie met de trekhaak mag deze 1200 kg hebben dus dat zegt al genoeg. We leveren inclusief NAP, tenaamstellen, APK en 1 maand garantie op gebreken die wij over het hoofd hebben gezien. Uitbreiding naar een full-service aflevering met 6 maanden BOVAG garantie kan op deze auto natuurlijk ook.
MOBILITY EINDHOVEN is een full-service BOVAG autobedrijf waar u terecht kunt voor al uw mobiliteits vraagstukken. Verkoop/inkoop, Onderhoud, banden, aircoservice, aankoopbegeleiding, financieren, verzekeren en wagenparkbeheer. Wij communiceren in alle opzichten volstrekt eerlijk en helder.
Alle auto\'s hebben uiteraard kloppende kilometerstanden en bouwjaren tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Hoewel wij denken alles juist te vermelden maken we uiteraard een voorbehoud voor typ en specificatie fouten.
Graag leveren wij uw auto helemaal naar wens aan u af. Mist u iets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze optionele servicepakketten:
€ 495 voor 3 maanden garantie of € 795 met échte onderhoudsbeurt en 6 maanden volledige BOVAG garantie!