MarktPlaza

Volkswagen Tiguan - 1.4 TSI 160PK DSG Life All-Inclusive | Navigatie | Panoramadak | Trekhaak wegkla

74x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2013 - jun 2015
Modelcode: 5N
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.120 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 181 x 170 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 198 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik in de stad: 8,9 l/100km (1 op 11,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 164 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 18 inch lichtmetalen velgen
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Auto Hold
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bi-xenon koplampen
- Blanke dakreling
- Blanke sierlijsten
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Climatronic (automatische airco)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Privacy glas
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak uitklapbaar
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
De Volkswagen Tiguan is ontworpen als een alleskunner waarmee u zowel in de stad als in de buitengebieden uit de voeten kunt. Deze auto is van 2014 en heeft 103.428 kilometer op de teller staan. De krachtige motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, wegklapbare trekhaak, dakreling, donker getint glas achter, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED dagrijverlichting en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter en parkeer assistent die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Als u meer wilt weten over deze Volkswagen, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog? U kunt contact opnemen met het verkoopteam in Scherpenzeel (033) 277 37 00.
Vallei Auto Groep Scherpenzeel heeft altijd een aantal perfect onderhouden dealer kwaliteitsoccasions op voorraad. Dankzij onze persoonlijke aanpak, die u direct bij binnenkomst ervaart, zult u zich onmiddellijk bij ons thuis voelen. Maak uw keuze uit een van de kwaliteitsoccasions. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!
Deze auto is geïmporteerd. Specificaties kunnen daardoor licht afwijken van vergelijkbare, in Nederland geleverde uitvoeringen. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de details.
De Vallei Auto Groep is officieel Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat en Skoda dealer met vestigingen in Ede, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen. Vallei Auto Groep Scherpenzeel is een kleine vestiging waar u terecht kunt voor zowel service als aankoop van een nieuwe of gebruikte Volkswagen, Audi, Seat of Skoda. U bent van harte welkom om het persoonlijke contact bij een klein dealerbedrijf te ervaren!