MarktPlaza

Volkswagen Golf Variant - 1.4 TSI 150PK Highline | Navigatie Discover Pro | Panoramadak | Keyless En

534x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2015 - mrt 2017
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.890 kg
Afmetingen (LxBxH): 468 x 180 x 152 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 8,6 s
Topsnelheid: 218 km/u
Bekleding: Alcantara
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 123 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Gereserveerd: Dit voertuig is gereserveerd voor een klant (verkocht onder voorbehoud).
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- VAG zilver middel (€ 495): Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice: Afleverservice Zilver In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 6 maanden Vallei Auto Groep garantie • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Minimaal halfvolle tank brandstof • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts €495,- euro!
- DW/ASP middel goud (€ 795): Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice Afleverservice Goud In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 12 maanden Das Welt Auto garantie/ Audi Selectie Plus garantie • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Volle brandstof tank • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Een zeer luxe en compleet pakket voor slechts €795,- euro!
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Half alcantara / stof bekleding
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem Discover Pro
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
De vormgeving van deze Volkswagen Golf is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2015 en komt van de eerste eigenaar. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, alcantara bekleding, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen voor en achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt het audiosysteem met dab-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verkoopteam in Scherpenzeel (033) 277 37 00.
Vallei Auto Groep Scherpenzeel heeft altijd een aantal perfect onderhouden dealer kwaliteitsoccasions op voorraad. Dankzij onze persoonlijke aanpak, die u direct bij binnenkomst ervaart, zult u zich onmiddellijk bij ons thuis voelen. Maak uw keuze uit een van de kwaliteitsoccasions. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!