MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0 60PK move up BlueMotion | Navigatie uitneembaar | Cruise control | Parkeersenso

513x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2012 - jun 2015
Modelcode: Typ AA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.290 kg
Afmetingen (LxBxH): 354 x 165 x 149 cm
Wielbasis: 242 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 14,4 s
Topsnelheid: 161 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 96 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395): VAG klein zilver: Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice: Afleverservice Zilver In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 6 maanden Vallei Auto Groep garantie • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Minimaal halfvolle tank brandstof • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts €395,- euro!
= Aanvullende opties en accessoires =
- Navigatiesysteem uitneembaar
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aux aansluiting
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Driver Pack
- Elektrische ramen voor
- Executive-pakket
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Telefoonvoorbereiding
Ook compacte auto’s kunnen volop ruimte en comfort bieden, dat bewijst deze Volkswagen Up! uit 2013, die 43.402 kilometer op de teller heeft staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hij rijdt lekker, deze Volkswagen. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
Met het uitneembare navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren achter helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Volkswagen helemaal compleet.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren. (033) 277 37 00
Vallei Auto Groep Scherpenzeel heeft altijd een aantal perfect onderhouden dealer kwaliteitsoccasions op voorraad. Dankzij onze persoonlijke aanpak, die u direct bij binnenkomst ervaart, zult u zich onmiddellijk bij ons thuis voelen. Maak uw keuze uit een van de kwaliteitsoccasions. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!