MarktPlaza

Volkswagen Polo - GTI 1.4 TSI 180PK AUTOMAAT | NAVI | CLIMA | LED | PDC | 17" BI-COLOR | PANO. DAK |

562x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2010 - apr 2014
Modelcode: 6R
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.680 kg
Afmetingen (LxBxH): 407 x 168 x 148 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 6,9 s
Topsnelheid: 229 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterspoiler
- Armsteun
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoon voorbereiding
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Executive Plus-pakket
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Licht en zicht-pakket
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Open dak
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Reservewiel
- Side-skirts
- Sperdifferentieel
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel met leer bekleed
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voor-en achterspoiler
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Zonnedak
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Derde remlicht
- Elektronische remkrachtverdeling
- MP3 aansluiting
- Ruimtebesparend reservewiel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Zonnescherm
Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. Deze Volkswagen Polo heeft 71033 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2011. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Houdt u van frisse lucht en van licht dan zit u helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur met Tiptronic, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Verder is deze auto uitgerust met gordijnairbags en voetgangersbescherming.
Deze auto leveren wij met een tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
De genoemde prijs betreft de meeneemprijs incl. uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging in- en exterieur, geldige APK en NAP (wanneer beschikbaar)! Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 595,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en 6 maanden garantie! Broekhuis Doornspijk heet u van harte welkom!! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.